Najprodavaniji albumi i singlovi

22 Aug 2011

Album "Welcome Reality" engleske grupe "Nero" prvi je na listi najprodavanijih albuma u Britaniji, dok je pesma "Don't Go" repera Reča 32 na prvom mestu liste singlova

Album “Welcome Reality” engleske grupe “Nero” dospeo je na vrh liste najprodavanijih albuma u Velikoj Britaniji, dok je pesma “Don’t Go” repera Reča 32, u kojoj gostuje Džoš Kumra, na prvom mestu britanske liste singlova.

Na drugom mestu liste albuma je album “21” pevačice Adel, a na trećem “Back To Black” Ejmi Vajnhaus, objavio je Nju mjuzikal ekspres. Džej-Zi i Kanje Vest su na četvrtom mestu, sa albumom “Watć The Throne”, dok petu poziciju zauzima Adel i album “19”.

Čarli Simpson je na šestom mestu sa albumom “Young Pilgrim”. Džon Denver je sedmi, sa albumom “The Ultimate Collection”, a na osmoj poziciji je Bijonse i “4”.

Deveti su “Čejs end Stejtus” i album “No More Idols”, a deseti Bruno Mars i “Doo Wops and Hooligans”.

Na drugom mestu liste singlova je “Heaven” Emeli Sande, treća je numera “Moves Like Jagger” benda “Marun Fajv” u kojoj gostuje Kristina Agilera, dok je na četvrtoj poziciji singl “Jar Of Hearts” Kristine Peri.

Peta je pesma “Promises” grupe “Nero”, a na šestom i sedmom mestu slede numere “The A Team” Eda Širana i “Little Bad Girl” Dejvida Gete u kojem gostuju Kruz i Ludakris.

Bend “Rizl Kiks” je na osmoj poziciji, sa pesmom “Down With The Trumpets”. Deveti je “JLS” sa pesmom “She Makes Me Wanna” u kojoj gostuje Dev, a deseti bend “Vontid” i “Glad You Came”.

(Beta)

Podelite ovu stranicu!