Na desetine autobusa “spontano” stiglo u Novi Sad na miting SNS-a

18 Mar 2017

Još jedna invazija na glavni grad Vojvodine

Na desetine autobusa dovezlo je danas građane iz svih krajeva Vojvodine i Srbije na predizborni miting Srpske napredne stranke, koji se danas održava u Novom Sadu.

Saobraćaj u gradu zbog toga je otežan, u brojnim ulicama i na bulevarima zatvorene su pojedine saobraćajne trake, zbog čega je saobraćaj usporen. Pojedini parkinzi u gradu takođe su rezervisani za pridošle autobuse i nisu slobodni za građane.

Primetno je višestruko pojačano prisusustvo saobraćajne policije, kao i policajaca koji su zaduženi za održavanje javnog reda i mira.

SNS autobusNa brojnim punktovima u gradu stoji i stranačko obezbeđenje SNS-a, koje građane koji su organizovano došli iz unutrašnjosti usmerava ka centralnom Trgu slobode, gde se održava miting.

Prema saznanjima agencije Beta, u pojedinim javnim preduzećima kojima upravljaju kadrovi SNS-a zaposleni su dobili direktivu da prisustvuju mitingu.

Sličnu direktivu dobili su i zaposleni u Domu zdravlja Novi Sad, koji su se danas nešto pre 11 sati masovno okupili ispred sedišta novosadskog odbora Socijalističke partije Srbije, odakle bi trebalo da krenu na miting.

(Autonomija)