Marko Đurišić, funkcioner DS-a:

16 Mar 2011

Bilo je poteza nekih ministarstava ili ministara koji su se mogli protumačiti kao nerad, neaktivnost ili bahatost i bilo je očekivano da će na takve pojave premijer ubuduće reagovati

U dosadašnjoj vladi postojao je neobičan odnos snaga u kome nisu svi uvažavali integritet premijera i njegovu ulogu, nego su prečesto sebe, svoju stranku i ministarstvo stavljali na prvo mesto. Bilo je poteza nekih ministarstava ili ministara koji su se mogli protumačiti kao nerad, neaktivnost ili bahatost i bilo je očekivano da će na takve pojave premijer ubuduće reagovati.

Podelite ovu stranicu!

NAPOMENA:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije internet portala Autonomija.info. Molimo korisnike da ne koriste govor mržnje i da se uzdržavaju od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Autonomija.info zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.
Neki komentatori, koji su duže prisutni na našem sajtu, imaju mogućnost objavljivanja komentara bez moderiranja. Molimo vas da ne zloupotrebljavate naše poverenje i da vaš iskazi budu primereni i uljudni.
Hvala na razumevanju!