Marinika Tepić: Podržavam osnivanje Saveza za Srbiju

"Nemam nikakav kontakt sa preostalim rukovodstvom Nove stranke i njenim predsednikom Zoranom Živkovićem"

17. sep 2018

„Podržavam osnivanje Saveza za Srbiju. Kao gost sam bila na njihovoj osnivačkoj skupštini u Sava centru. Videćemo kako će se Savez dalje organizovati, s obzirom da trenutno okuplja samo organizacije“, kaže za Danas Marinika Tepić, bivša poslanica Nove stranke.

Tepićeva kaže da već dugo nema nikakav kontakt sa preostalim rukovodstvom Nove stranke i njenim predsednikom Zoranom Živkovićem. „Nas petoro je sredinom aprila napustilo Predsedništvo Nove stranke, nakon odbijanja našeg predloga da na toj prolećnjoj Konferenciji Nove otvorimo raspravu o beogradskim izborima, greškama i propustima i vidimo kako dalje“, ističe Tepićeva za naš list. Ona, međutim, nije odgovorila na naše pitanje da li ostaje član Kluba samostalnih poslanika. Bez njenog prisustva bi taj klub prestao da postoji, a u njemu su još Živković i troje bivših poslanika Dosta je bilo, koji su pokret Saše Radulovića napustili pred predsedničke izbore 2017. i koji su na tim izborima podržali kandidata Sašu Jankovića.

Marinika Tepić je, zajedno sa osnivačima Saveza za Srbiju, ovog vikenda bila na tribini u Požarevcu, ali ne za govornicom. Među govornicima je međutim bila potpredsednica Levice Srbije Ferida Čustović.

(Danas)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Raspust
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga