Marčelo: Srbijom vladaju arhicinik i apsolutni nemači pojma

05 Sep 2017

„Taj čovek nama kopa grob svakodnevno i nuždi nam po grobu još dok radovi traju"

Građani su uplivali u opšti strah, u osećanje da se ništa ne sme, da je najbolje da se ne talasa i to je sveopšti moto, to spada u spasavanje žive glave i mi tako živimo rekao je muzičar i pisac Marko Šelić Marčelo.

Marčelo je gostujući na Televiziji N1 rekao da živimo u vremenu gde našim životima i svakodnevicom upravlja “arhicinik, čovek kojem je cinizam hobi i velika satisfakcija i on se time bavi”.

Govoreći o slučaju tvita Sergeja Trifunovića „apropo uriniranja po groblju“, on je rekao je vrhunski cinizam što je upravo obrnuto.

„Taj čovek nama kopa grob svakodnevno i nuždi nam po grobu još dok radovi traju. Ali to ne treba da nas čudi jer je Vučić upućen u grobljanstvo, imao je ko da ga posavetuje u vezi sa tim. Postoje ljudi koji ne znaju ništa i to su oni. Apslolutni nemači pojma, profesionalni prodavci magle, koji imaju odlične kupce“, kazao je Marčelo.

Prema njegovim rečima, ovo nisu devedesete godine prošlog veka i ne možemo se pravdati neobaveštenošću. “Imam 200 kanala, uveo sam. Pa što ne gledaš 200 kanala? Dakle, nije samo do veštine prodavaca magle, nego i do samozamagljenosti kupaca, koji i žele da su samozamagljeni, a fakor je i strah. Ali on jednom mora da se izlije“, rekao je Marčelo

Marčelo kaže da se boji kao svi njegovi sugrađani zbog neizvesne sutrašnjice.

„Ne znam šta je moja sutrašnjica ovde, i šta sve mogu da urade, ne u smislu ugrožavanja fizičke bezbednosti, ali saseći će ti puteve gde god mogu, ima načina da ne radimo ovo što radimo, ako se nekome prohte.“, zaključio je on.

(Autonomija/N1)

Podelite ovu stranicu!