LSV: Tragična priča o zrenjaninskoj vodi se nastavlja

13 mar 2018

“Svedoci smo nestručnosti, nemara i bahatosti u procesu rešavanja problema pijaće vode"

Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) podsetila je danas da su zrenjaninski “naprednjaci” još pre šest godina obećali brzo rešavanje problema pijaće vode, ali do danas taj problem nije rešen.

“Svedoci smo nestručnosti, nemara i bahatosti u procesu rešavanja problema pijaće vode. Oni koji su zaduženi za poštovanje zakona, zaboravili su da pročitaju zakone, pa postrojenje za preradu vode ne može da bude pušteno u rad. Javnost postavlja pitanje, da li je to učinjeno slučajno ili sa namerom? Od obećanja o besplatnoj fabrici vode došlo se do milionskih troškova i do cifre od osam miliona evra koje grad mora da plati kompaniji ‘Zillio’”, naveo je funkcioner LSV-a Aleksandar Marton u saopštenju za javnost.

Dodao je da će građani Zrenjanina “po svemu sudeći” posle takvih poduhvata lokalnih vlasti plaćati najskuplju vodu u Srbiji.

“Ovaj nemar odgovornih najviše će osetiti građanke i građani Zrenjanina. Tradicionalno! Liga socijaldemokrata Vojvodine traži da se odbornici Skupštine grada Zrenjanina upoznaju sa svim novonastalim detaljima u procesu rešavanja problema pijaće vode. Javnost ima pravo da zna!”, poručio je Marton.

(Autonomija) 

Podelite ovu stranicu!