LSV pita SNS-ovce: Gde je kargo aerodrom Ečka

24 okt 2018

"Dok predstavnici vlasti troše novac građana na svoje besmislice, Zrenjanin ne pruža ni uslove za zadovoljavanje elementarnih ljudskih potreba, kao što su zdrava pijaća voda i kvalitetan i čist vazduh"

Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) u Zrenjaninu upitala je danas predstavnike vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) u Zrenjaninu šta se dešava sa najavljenim pretvaranjem sportskog aerodoroma “Ečka” u međunarodni kargo aerodrom.

“Nakon što su nas ostavili bez odgovora na pitanja o fabrici vode, kafileriji, akva parku, autodromu i formuli 1, golf centru, bob stazi, ponovo pitamo zrenjaninske SNS-ovce šta se dešava sa najavljenim pretvaranjem sportskog aerodroma ‘Ečka’ u međunarodni kargo aerodrom“, naveo je u saopštenju za javnost funkcioner LSV-a Dejan Čapo.

Podsetio je da su pre više od četiri godine funkcioneri gradske vlasti najavili da je kineska elektroenergetska korporacija potpisala sa Zrenjaninom memorandum o saradnji u razvoju energije, infrastrukture i projekata zaštite životne svojine, kao i da Kinezi žele da pretvore aerodrom “Ečka” u međunarodni kargo aerodrom.

“Da stvar bude gora nismo zaboravili ni najave iz 2013. godine o nekakvim ruskim biznismenima zainteresovanim za ulaganje u regionalni kargo centar na aerodromu ‘Ečka’, pa je sve ličilo na takmičenje zaslužnih naprednjaka u tome ko će smisliti bolju priču na zadatu temu”, ocenio je Čapo.

Dodao je da, dok predstavnici vlasti troše novac građana na svoje besmislice, zahvaljujući nemaru i neodgovornosti gradskih čelnika, Zrenjanin ne pruža ni uslove za zadovoljavanje elementarnih ljudskih potreba, kao što su zdrava pijaća voda i kvalitetan i čist vazduh.

“Zrenjaninska vlast ne ispunjava obećanja koja je dala građanima, već na svakom koraku pokazuje nestručnost i nesposobnost, ali i bahato ponašanje prema novinarima i svim ostalim sugrađanima”, kazao je Čapo.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!