Kostreš: Vlast u Zrenjaninu najgora u istoriji grada

26 dec 2017

"Izostanak investicija, nezavršetak obilaznice, neispunjeno obećanje o fabrici vode, neostvarene ideje o akva parku, automotodromu i golf terenu..."

Predsednik Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) u Zrenjaninu Bojan Kostreš ocenio da je aktuelna uprava tog grada jedna od najgorih u istoriji tog grada.

Na tradicionalnom novogodišnjem susretu sa novinarima Kostreš je rekao da, praktično, ne postoji niti jedna jedina aktivnost koja je za pohvalu.

Izostanak investicija, nezavršetak obilaznice, neispunjeno obećanje o fabrici vode, neostvarene ideje o akva parku, automotodromu i golf terenu, samo su primeri neuspeha zrenjaninskih gradskih vlasti koje je on pomenuo.

Kostreš je naveo da ne postoji vizija koja će Zrenjanin načiniti uspešnom sredinom, te da se gradske vlasti bave nebitnim pitanjem naziva grada, umesto da nude konkretna rešenja za bolji život građana.

Kazao je i da je LSV najsnažnija opoziciona stranka u Zrenjaninu koja želi da svojim idejama i aktivizmom poboljša neizdrživo loše stranje u gradu.

Građani odlaze jer ne vide perspektivu, istakao je Kostreš, i dodao da LSV nije kritizerska stranka, koja samo primeti problem, nego i nudi rešenja za te probleme.

Iz LSV su najavili da će u 2018. godini predložiti niz mera za pravičniju raspodelu budžetskih sredstava i izjednačavanje kvaliteta života u gradu i naseljenim mestima, a da naredna godina mora biti godina pozitivnih ideja za Zrenjanin, jer će, ako se nastave negativni trendovi, Zrenjanin ubrzano propadati.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!