Konferencija blogera u Novom Sadu

07 okt 2011

Neke od tema konferencije biće i najbolje prakse u ličnom i korporativnom kreiranju bloga, sloboda govora, korišćenje informacija na internetu, slabosti i snage društvenih medija, razlike između kopirajta, kopiranja, korišćenja, deljenja i krađe.

Peta međunarodna konferencija “Blog open” održaće se za vikend u Novom Sadu i okupiće predavače iz SAD, Engleske, Danske, Švedske i više stotina blogera i korisnika društvenih mreža iz celog regiona

Pred konferenciju „Blog open” raspisan je i konkurs za takozvane start-ap projekte u oblasti informaciono-komunikacionih tehnologija, na koji su se odazvali samostalni kreativci, programeri, studenti.

U subotu će od šest finalista biti izabran pobednik konkursa. Projekti će biti preporučeni i potencijalnim investitorima koji će prisustvovati sa namerom da među projektima odaberu priliku da investiraju.

U subotu će predavanja održati Mark Vermans iz Holandije na temu „Inoviraj ili umri”, Morten Lund iz Danske “Nema čega da se plašite”, Mat Girhart iz Velike Britanije “Trendovim društvenog ponašanja na tržištima u nastajanju”. Sutra će predavanja održati i Ivan Brezak Brkan iz Hrvatske na temu “Blog kao vaš arsenal u kreiranju boljeg brenda”. Neke od tema konferencije biće i najbolje prakse u ličnom i korporativnom kreiranju bloga, sloboda i ograničenja govora, deljenja i korišćenja informacija na internetu,  slabosti i snage društvenih medija, razlike između kopirajta, kopiranja, korišćenja, deljenja i krađe.

Konferencija „Blog open” održaće se u Poslovnoj zgradi Naftne industrije Srbije u Novom Sadu.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!