Kolektivno ludilo: Rusofili a živeli bi na Zapadu

01 Dec 2015

“Ispitanici misle da je Rusija zemlja kojoj je najvažnija dobrobit građana Srbije. U dobre namere članica EU ver…

“Ispitanici misle da je Rusija zemlja kojoj je najvažnija dobrobit građana Srbije. U dobre namere članica EU veruje 21 odsto, a SAD-a osam odsto ispitanika. Ipak, najviše anketiranih, 43 odsto, volelo bi da živi i radi u nekoj od članica EU, Amerika bi bila izbor 23 odsto, a Ruska Federacija 11 odsto građana. Ukoliko bi radili u stranoj kompaniji, najviše građana, 37 odsto, volelo bi da vlasnik njihove firme bude iz Nemačke, 24 odsto građana bi želelo da radi u američkim firmama, a 21 odsto u ruskim kompanijama”, pokazalo je istraživanje agencije Faktor plus.

Podelite ovu stranicu!

NAPOMENA:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije internet portala Autonomija.info. Molimo korisnike da ne koriste govor mržnje i da se uzdržavaju od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Autonomija.info zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.
Neki komentatori, koji su duže prisutni na našem sajtu, imaju mogućnost objavljivanja komentara bez moderiranja. Molimo vas da ne zloupotrebljavate naše poverenje i da vaš iskazi budu primereni i uljudni.
Hvala na razumevanju!