Kako je krenulo, ukrašće i Đoković Novaka

16 Jun 2013

“Hrvati, a izgleda i Albanci uz pomoć moćnika svetske zajednice uspevaju da ostvare svoje nacionalne i polit…

“Hrvati, a izgleda i Albanci uz pomoć moćnika svetske zajednice uspevaju da ostvare svoje nacionalne i političke ideje i da formiraju države. Oni, a naročito Hrvatska, kradu nam kulturni baštinu i duhovno nasleđe… Novak Đoković i drugi srpski velikani iz prošlosti treba da budu autoriteti ličnostima koje će voditi naš narod u svetliju budućnost”, veli Bokan Tomislav, urbani mislilac ovdašnji, višestruki inokosni organ, direktor JP “Urbanizam”, predsednik pokreta Dinara-Drina-Dunav-Dnjepar-Don-Tigar-Eufrat, izrazito visoki funkcioner vladajuće Romske demokratske partije i nosilac drugih priznanja.

Podelite ovu stranicu!

NAPOMENA:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije internet portala Autonomija.info. Molimo korisnike da ne koriste govor mržnje i da se uzdržavaju od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Autonomija.info zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.
Neki komentatori, koji su duže prisutni na našem sajtu, imaju mogućnost objavljivanja komentara bez moderiranja. Molimo vas da ne zloupotrebljavate naše poverenje i da vaš iskazi budu primereni i uljudni.
Hvala na razumevanju!