Junice u bubnju

12 Aug 2011

Grad Jagodina će u ponedeljak poljoprivrednicima podeliti 210 visokomlečnih steonih junica koje su kupljene u nemačkoj pokrajini Bavarska. Za junice konkuriše 1. 210 poljoprivrednika i njihova će imena biti u 48 posuda, a dobitnike junica izvlačiće Suzana Mančić.

Grad Jagodina će u ponedeljak poljoprivrednicima podeliti 210 visokomlečnih steonih junica koje su kupljene u nemačkoj pokrajini Bavarska. Za junice konkuriše 1. 210 poljoprivrednika i njihova će imena biti u 48 posuda, a dobitnike junica izvlačiće Suzana Mančić.

(gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma)

Podelite ovu stranicu!

NAPOMENA:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije internet portala Autonomija.info. Molimo korisnike da ne koriste govor mržnje i da se uzdržavaju od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Autonomija.info zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.
Neki komentatori, koji su duže prisutni na našem sajtu, imaju mogućnost objavljivanja komentara bez moderiranja. Molimo vas da ne zloupotrebljavate naše poverenje i da vaš iskazi budu primereni i uljudni.
Hvala na razumevanju!