Intergalaktički gej totalitarizam porobljava planetu Srbiju

25 Aug 2011

Temom Parade ponosa skreće se pažnja sa izdaje Srba na Kosovu i kraha politike “i Kosovo i Evropa”, kao i…

Temom Parade ponosa skreće se pažnja sa izdaje Srba na Kosovu i kraha politike “i Kosovo i Evropa”, kao i kraha neoliberalnog koncepta ekonomije i banaka koje građanima deru kožu. Sve je to tačno, ali mi se zalažemo za porodični koncept društva, a Gej parada je prvi korak u maršu LGBT aktivista kroz institucije i uspostavljanja totalitarne ideologije homoseksualizma i fašističke dominacije na globalnom nivou. – Vladan Glišić, član UO Dveri, u Paradi ponosa prepoznaje intergalaktičku zaveru protivu srpskog naroda

Podelite ovu stranicu!

NAPOMENA:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije internet portala Autonomija.info. Molimo korisnike da ne koriste govor mržnje i da se uzdržavaju od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Autonomija.info zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.
Neki komentatori, koji su duže prisutni na našem sajtu, imaju mogućnost objavljivanja komentara bez moderiranja. Molimo vas da ne zloupotrebljavate naše poverenje i da vaš iskazi budu primereni i uljudni.
Hvala na razumevanju!