Inđija dobila priznanje Stvaratelji za stoleća

01 apr 2015

Nagrada za sve ono što je Opština Inđija uradila u prethodnih 10 godina

Opštini Inđija uručeno je priznanje “Stvaratelji za stoleća” na Drugom regionalnom samitu preduzetnika jugoistočne Evrope u Dubrovniku, saopšteno je danas iz Kabineta gradonačelnika Inđije Petra Filipovića.

Inđiji je ovo priznanje uručeno za doprinos razvoju preduzetništva u Jugoistočnoj Evropi za 2014. godinu, navodi se u saopštenju za javnost.

Dodaje se da su kriterijumi za dodelu ovog priznanja bili “sve ono što je Opština Inđija uradila u prethodnih 10 godina”, a tiče se broja investicija i broja novozaposlenih u otvorenim kompanijama.

“Nagrada je za nas izuzetno značajna. Ona svakako neće direktno otvoriti nova radna mesta i neće novi investitori ‘pohrliti’ u našu opštinu da investiraju jer to zavisi od raznih drugih faktora, ali je ona pre svega potvrda da i dalje dobro radimo svoj posao, dobra je poruka potencijalnim investitorima da smo i dalje najbolja destinacija za nova ulaganja”, rekao je Petar Filipović.

Odluku o dodeli priznanja doneo je Međunarodni nezavisni komitet za dodelu nagrada i priznanja, sastavljen od 12 članova koji su eksperti za ekonomiju, marketing, menadžment i preduzetništvo.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!