Građanski blok 381: Vučiću, imaš li bar jednog ministra koji nije zloupotrebio funkciju?

24 avg 2018

"Da li si zato što si ponosan na njih i svestan njihovih kvaliteta, preuzeo sve funkcije na sebe"

Članovi i simpatizeri partija okupljenih oko Pokreta slobodnih građana danas su 11. put i po prvi put ujedinjeni u Građanski blok 381, održali protest ispred zgrade Predsedništva Srbije i upitali Aleksandra Vučića da li ima barem jednog ministra koji nije zloupotrebio funkciju.

„Da li si ponosan na Anu Brnabić, koja kao premijer nema stav o Kosovu, ali ima veoma čvrst stav po pitanju obaveznog izdavanja DINA kartica u čijoj izradi učestvuju i drugi član porodice Brnabić?“ upitao je Pavle Grbović, odbornik u Skupštini grada Beograda.

„Sam sebi si odredio rok da daš informacije o ubistvu Olivera Ivanovića i nikada to nisi uradio. Ko je ubio Olivera Ivanovića? Da li si ponosan na ljude koje si postavio na najviše pozicije u Srbiji? Da li si ponosan na paravojnog ministra Vulina? Da li si ponosan na genija Zorana Đorđevića? Da li si ponosan na lažne doktore Malog i Stefanovića, da li si ponosan na ono što su uradili u Savamali? Da li si zato što si ponosan na njih i svestan njihovih kvaliteta, preuzeo sve funkcije na sebe i da li zbog toga svakodnevno kršiš Ustav?“, upitao je Grbović.

Potpredsednik Građanskog bloka 381 i predsednik Zelene ekološke partije-Zeleni Dejan Bulatović pitao je: „Kada ćeš se odreći ministara koji nas svaki dan svađaju sa komšijama? Kada ćeš se odreći ministara koji vređaju LGBT populaciju?“

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!