Grad obezbedio letovanje za romsku decu i decu bez roditelja

Jul 4 2012

Reč je o 36 romske dece osnovnoškolskog uzrasta i desetoro dece bez roditelјskog staranja

Oko 50 dece iz Novog Sada letovaće u Baošićima, o trošku Gradske uprave za socijalnu i dečju zaštitu, saopšteno je danas iz Kabineta gradonačelnika.

Reč je o 36 romske dece osnovnoškolskog uzrasta sa dva vaspitača i desetoro dece bez roditelјskog staranja sa jednim vaspitačem, koji će letovati u Baošićima u Crnoj Gori.

Gradska uprava obezbedila je blizu milion i po dinara, kao i novac za lanč-pakete, vodu, sokove za put, a obezbedila je i majice za decu i vaspitače. Deca na put kreću sutra.

(Autonomija)

Ne sviđa mi seSviđa mi se (No Ratings Yet)
Loading...Loading...
Odštampajte ovaj tekst Odštampajte ovaj tekst

Pogledajte još:

Posted by on Jul 4 2012. Filed under Vesti, Vojvodina. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry
NAPOMENA:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije internet portala Autonomija.info. Molimo korisnike da ne koriste govor mržnje i da se uzdržavaju od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Autonomija.info zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.
Neki komentatori, koji su duže prisutni na našem sajtu, imaju mogućnost objavljivanja komentara bez moderiranja. Molimo vas da ne zloupotrebljavate naše poverenje i da vaš iskazi budu primereni i uljudni.
Hvala na razumevanju!

Pretraga arhive

Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga

Prijatelji sajta

Log in | Designed by Gabfire theme | GoDev | Google+