Filipović: Da li neko treba da umre da bi SNS preuzeo vlast?

15 apr 2015

Zbog pritisaka SNS-a, dva odbornika DS-a u predinfarktnom stanju završila na Institutu u Sremskoj Kamenici

Predsednik Opštine Inđija Petar Filipović optužio je danas Srpsku naprednu stranku (SNS) da je vršila veliki pritisak na odbornike njegove Demokratske stranke (DS) da potpišu zahtev za njegovu smenu i dodao da su neki od njih zbog tog pritiska završili i u bolnici.

“To su čestiti ljudi koju su pod velikim pritiscima potpisali inicijativu za moju smenu. Njihova savest se borila sa pritiscima koje su imali sa strane i doživeli su predinfarktno stanje. Da li neko treba da umre, da bi neko drugi postao predsednik opštine“, rekao je Filipović za Radioteleviziju Vojvodine.

Precizirao je da su dva odbornika završila na Institutu za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici, jer su bili u predinfarktnom stanju.

Prema njegovim rečima, kulminacija pritisaka SNS-a na DS u Inđiji desila se juče, kada je napadnut Vladimir Ješić, novinar i brat bivšeg gradonačelnika Inđije Gorana Ješića

Petar Filipović je rekao da su nakon tog incidenta on i nekoliko odbornika DS-a odlučili da sinoć prespavaju u hotelu na Andrevlju na Fruškoj gori.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!