Ejmi Vajnhaus i “Nero” na prvom mestu

15 Aug 2011

Album "Back To Black" nedavno preminule Ejmi Vajnhaus na vrhu je liste najprodavanijih albuma u Velikoj Britaniji, dok je pesma "Promises" grupe "Nero" na prvom mestu britanske liste singlova

Album “Back To Black” nedavno preminule Ejmi Vajnhaus na vrhu je liste najprodavanijih albuma u Velikoj Britaniji, dok je pesma “Promises” grupe “Nero” na prvom mestu britanske liste singlova.

Na drugom mestu liste albuma je album “21” pevačice Adel, a na trećem “Watch The Throne” Džej-Zija i Kanjea Vesta, objavio je Nju mjuzikal ekspres. Ejmi Vajnhaus je na četvrtom mestu, sa albumom “Frank”, dok petu poziciju zauzima Adel i njen album “19”.

Bijonse je na šestom mestu sa albumom “4”. Rendi Kroford je sedmi, sa albumom “Best Of”, a na osmoj poziciji je Bruno Mars i “Doo Wops and Hooligans”.

Deveta je Lejdi Gaga i album “Born This Way”, a deseta Džesi Džej i album “Who You Are”.

Na drugom mestu liste singlova je “She Makes Me Wanna” grupe “JLS” u kojoj gostuje Dev, treća je Šer Lojd i pesma “Swagger Jagger”, dok je na četvrtoj poziciji singl “Little Bad Girl” Dejvida Gete u kojem gostuju Kruz i Ludakris.

Peta je pesma “Jar Of Hearts” Kristine Peri, a na šestom i sedmom mestu slede numere “Glad You Came” grupe “Vontid” i “The A Team” Eda Širana.

Bend “Rizl Kiks” je na osmoj poziciji, sa pesmom “Down With The Trumpets”. Deveti su di-džej Fress i Šan Evans i numera  Louder”, a deseta Bijonse i “Best Thing I Never Had”.

(Beta)

Podelite ovu stranicu!