DS traži ostavku, SNS ih optužuje za Ukrajinu

27 Mar 2014

Novi Sad sve brže tone

Gradski odbor Demokratske stranke u Novom Sadu zatražio je danas od gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića da podnese ostavku zbog kolapsa nekoliko javnih preduzeća i loše bebednosti u ovom gradu, na šta je SNS uzvratio da DS “priziva ukrajinski scenario” kroz “stvaranje tenzija” u gradu.

“Vučević mora hitno da podnese ostavku zbog potpunog kolapsa javnog sektora koji je blokirao funkcionisanje Novog Sada“, naveo je DS i dodao da su predškolske ustanove ostale bez hrane, a da su radnici preduzeća Čistoća danas stupili u štrajk zbog upropaštavanja preduzeća. Ta stranka je uporozila i da je bezbednosna situacija u gradu loša, te da su se sinoć dogodile dve nove tuče u kojima su povređena tri mladića. „Za dve godine Novi Sad je doveden do potpunog kolapsa”, zaključio je DS.

Novosadski SNS je optužio DS da “stvara lažnu tenziju i izaziva haos”. “Ogranak DS neuspešno pokušava već više puta da u ovom gradu pozove na ukrajinski scenario”, ustvrdio je SNS i zatražio da istražni organi razotkriju “kriminalne radnje” prethodne vlasti DS-a.

(Autonomija) 

Podelite ovu stranicu!