DS: Mirović tajkun sa skromnim radnim iskustvom

10 juna 2014

Mirović spada u red najbogatijih Novosađana sa najoskudnijim radnim iskustvom

Pokrajinski odbor DS je saopštio da se visoki funkcioner naprednjaka Igor Mirović dokazuje tako što kidiše na Vojvodinu kao jedino ostrvo slobode i demokratije u Srbiji nakon što u sopstvenoj stranci nije zaslužio mesto u republičkoj Vladi.

„Mirovićevo priznanje da je u toku nasilno preuzimanje vlasti u Vojvodini ucenama i pritiscima na poslanike Skupštine Vojvodine, a uz pomoć kriminalnih satelita kao što je Treća Srbija u najmanju ruku zahteva hitnu reakciju tužilaštva. Vojvodina i Novi Sad pamte Mirovića po brojnim aferama koje je ostavio u kratkim mandatima na javnim funkcijama, kao i po činjenici da spada u red najbogatijih Novosađana sa najoskudnijim radnim iskustvom“, stoji u saopštenju demokrata.

DS navodi da je Novi Sad u njegovom mandatu postao epicentar crne hronike i groblje komunalnih preduzeća koja su nekada bila najbolja u zemlji. Optužuju ga da je tajkun koji se obogatio na misteriozne načine iz kojeg su ostale afere ATP Vojvodina, „behaton“ i dodela građevinskog zemljišta bratu i kumu.

Podsetimo, Mirović je danas rekao da je spreman da bude novi pokrajinski premijer kako bi se zaustavilo dalje propadanje Vojvodine.

(021)

Podelite ovu stranicu!