DS: Dopisnica za Vučevića

13 Sep 2014

U isto vreme i na istom mestu stranačke akcije su danas održali i DS i SNS

Aktivisti Demokratske stranke (DS) organizovali su danas na novosadskom Keju akciju tokom koje su Novosađanima delili dopisnice adresirane na gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića.

U njima se Vučeviću poručuje da građani ne pristaju na loše vođenje grada, tri puta veći porez, nove namete, smanjenje broja zaposlenih, radna mesta isključivo za stranačke aktiviste i neuređen grad.

“Dopisnica  upozorava na to da Novi Sad nazaduje, jer Vučević stoji u mestu, u senci svoga lidera, okružen nesposobnim ljudima, a umesto grada vodi svetsku politiku”, istakle su novosadske demokrate.

Skup te stranke, kako je objašnjeno, održan je na Keju žrtava racije jer je to “najbolji primer onoga što je DS izgradila dok je bila na vlasti u Novom Sadu”.

Aktivisti DS su istakli da gradonačelnik Novog Sada danas raskrsnicu s kružnim tokom proglašava svojom najvećom investicijom.

“Vučević više nema izgovora za svoju nesposobnost, a DS će upornije nego ikada voditi borbu protiv nestručnosti, neznanja, nesposobnosti i bahatosti SNS”, poručile su demokrate.

U isto vreme na istom mestu okupili su se i aktivisti SNS, koji su građanima delili novine koje su štampane povodom dvogodišnjice promene vlasti u Novom Sadu.

Demokrate su u saopštenju zahvalile aktivistima SNS na tome što su, kako se navodi, podržali akciju koju je DS organizovao da bi obeležio dve godine loše vlasti u Novom Sadu.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!