Direktor Vodovoda ne plaća vodu

Direktor JKP "Vodovod i kanalizacija" Slobodan Todorović iz Loznice tužen zbog duga za potrošenu vodu od 30.000 dinara

19. okt 2011

Direktor JKP „Vodovod i kanalizacija“ iz Loznice tužen je jer nije platio račun za vodu. Međutim on nije jedini zaposleni koji tom preduzeću duguje novac.

Lozničani inače tom komunalnom preduzeću duguju skoro 41 milion dinara zbog čega se protiv mnogih potraživanja ostvaruju sudskim putem. Sada se među tim građanima našao i sam direktor „Vodovoda“, koji svom preduzeću duguje 30.000 dinara.

Tanjugu je u Javnom stambenom preduzeću rečeno da su u cilju naplate dugovanja za pružene komunalne usluge podnete tužbe protiv 2.370 građana, među kojima je i direktor JKP “Vodovod i kanalizacija“ Slobodan Todorović.

Od 123 zaposlena u “Vodovodu i kanalizaciji“ samo dvanestoro nema dugovanja za usluge koje pruža njihovo preduzeće, dok ostali treba za vodu i kanalizaciju da plate oko 940.000 dinara, a 15 rukovodolaca, uključujući i direktora, je tuženo zbog neplaćenih obaveza.

Direktor Todorović je za Tanjug kategorično negirao da je protiv njega podneta tužba zbog dugovanja i naveo da je u dva navrata već uplatio ukupno 18.205 dinara i da će izmiriti celokupan iznos koji nije platio, kao i drugi zaposleni u tom JKP, tako što će im se u ratama umanjivati plate.

(B92)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Šefica
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga