Dani Vojvodine u Beogradu

Dec 5 2013

Biće predstavljena bogata gastronomska ponuda Vojvodine, njena kultura, najbolji vinari, salašari

Pokrajinski sekretarijat za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova i Turistička organizacija Vojvodine održaće 6. i 7. decembra u Beogradu manifestaciju ,,Dani Vojvodine u Beogradu”, kako bi promovisali turističke potencijale ove pokrajine.

Tokom dvodnevnog programa, koji će se odvijati u Beogradu i Zemunu, biće predstavljena bogata gastronomska ponuda Vojvodine, njena kultura, najbolji vinari, salašari, kao i tradicionalne rukotvorine.

Biće predstavljena i bogata vojvođanska kulturna baština arheoloških nalazišta, crkava, manastira, tvrđava, dvoraca i muzeja.

Najavljeni su i muzički sadržaji u zemunskom Madlenijamumu gde će nastupiti poznati vojvođanski izvođač Zvonko Bogdan u pratnji tamburaškog orkestra Mileta Nikolića, a u Ustanovi kulture ,,Palilula” biće održan besplatan koncert novosadskog benda Garavi Sokak.

Manifestacija ,,Dani Vojvodine u Beogradu“ biće organizovana prvi put u Srbiji, a želja je da se Beograđani bolje upoznaju sa osobenostima pokrajine i saznaju više o njenim dragocenostima i različitostima.

(Autonomija) 

Ne sviđa mi seSviđa mi se (No Ratings Yet)
Loading...Loading...
Odštampajte ovaj tekst Odštampajte ovaj tekst

Pogledajte još:

Posted by on Dec 5 2013. Filed under Autonomija, Vesti, Vojvodina. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry
NAPOMENA:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije internet portala Autonomija.info. Molimo korisnike da ne koriste govor mržnje i da se uzdržavaju od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Autonomija.info zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.
Neki komentatori, koji su duže prisutni na našem sajtu, imaju mogućnost objavljivanja komentara bez moderiranja. Molimo vas da ne zloupotrebljavate naše poverenje i da vaš iskazi budu primereni i uljudni.
Hvala na razumevanju!

Pretraga arhive

Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga

Prijatelji sajta

Log in | Designed by Gabfire theme | GoDev | Google+