Centar Živeti uspravno traži personalne asistente za osobe sa invaliditetom

Centar Živeti uspravno ovih dana obeležava 18 godina od svojih početaka

20. sep 2018

Centar Živeti uspravno, koji se bavi pružanjem iskustvene podrške osobama sa invaliditetom, pozvao je danas zainteresovane za posao personalnih asistenata da se prijave u naredne dve nedelje.

“Hitno zapošljavamo osmoro personalnih asistenata u Novom Sadu od 20 do 50 godina starosti koje žive u širem centru Novog Sada i Petrovaradinu za asistenciju osobama sa invaliditetom u obavljanju osnovnih potreba, kućnih poslova, poslovnih i drugih aktivnosti društvenog života”, naveo je Centar Živeti uspravno u saopštenju za javnost.

Dodaje se da je radno vreme od 20 do 40 sati nedeljno, plata je 13.500 dinara za četvoročasovno radno vreme, odnosno od 27 do 30 hiljada dinara za puno radno vreme, kao i redovna mesečna naknada za putne troškove.

Informacije su dostupne radnim danom od 11 do 15 sati na telefon 021/424-291 ili na broj 021/528-255 posle 18 sati.

Centar Živeti uspravno ovih dana obeležava 18 godina od svojih početaka.

Ta organizacija do sada je realizovala niz projekata: psiho-socijalno savetovalište, obuke u cilju ujednačavanja početnog znanja građana, ustanova, političkih stranaka i drugih aktera o položaju osoba sa invaliditetom, Program za pristupačnost, servis personalne asistencije, servis prevoza od vrata za učenike, studente i zaposlene osobe sa invaliditetom, vršnjačke obuke za mlade.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Raspust
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga