Beli Preletačević: Naprednjaci me plaćaju novčanicama sa Palminim likom

05 Sep 2017

"Ne želim da negiram ništa, ko zna pravu priču taj zna šta je istina"

Luka Maksimović, alijas Beli Preletačević, izjavio je u svom stilu, povodom spekulacija da na lokalnom nivou sarađuje sa Srpskom naprednom strankom, da je ta informacija tačna i da ga “naprednjaci” plaćaju novčanicom sa likom Dragana Markovića Palme.

“Tačno je, naprednjaci me plaćaju novčanicama sa Palminim likom. Ne želim da negiram ništa, ko zna pravu priču taj zna šta je istina, a za onog ko ne zna ja sarađujem sa SNS”, rekao je Beli Preletačević za dnevni list Danas.

Dodao je da ne želi nikome da se pravda jer, prema njegovim rečima, pravdanjem jedino može da potvrdi pomenute navode.

“Tako je, ljudi, njihov sam čovek, raskrinkan sam. Po tri hiljade mi plaćaju za gospodina a dve hiljade za gospođu koju im dovedem, i to u novčanicama sa Palminim likom”, kazao je Maksimović.

Prema njegovim rečima, onaj ko je shvatio ko je on zaista i šta predstavlja, taj će ponovo glasati za njega, jer mu ne trebaju oni koji su posumnjali da on “nije čist” i ne želi da reaguje na njihove komentare jer, kako ocenjuje, nema nikakvog smisla.

“Nemam nikakve koristi od toga da li će neko glasati za mene ili neće u materijalnom smislu i zato se ja razlikujem od svih ostalih političara i stranaka. Oni moraju da vuku ljude za rukav da bi dobili glas i da bi imali lovu, a meni je bitno da privučem ljude koji umeju da prepoznaju pravu priču. Drago mi je zbog onih koji su glasali za mene jer su prepoznali ideju, a ne zato što ću ja od toga imati ikakve koristi”, naveo je Maksimović.

Lider satirične političke organizacije “Sarmu prob’o nisi”, koji je na minulim predsedničkim izborima osvojio 9,4 odsto glasova, a u Skupštini Mladenovca na izborima 2016. deset odborničkih mesta, kaže da još uvek nisu doneli odluku da li će izaći na predstojeće beogradske izbore te da još uvek nisu postigli unutrašnji konsenzus oko tog pitanja. Ukoliko pak odluče da na njima učestvuju, u trku će se uključiti kao i na predsedničkim izborima – u pet do dvanaest.

“Znam ko vam je rekao da sarađujem sa SNS, ali ne želim ništa da mu poručim preko novina, već ću mu ono što imam reći lično kada ga sretnem na ulici. Inače, imam informaciju da je ta osoba skoro bila u pritvoru i da je sve to sredio za 200 evra”, rekao je Maksimović.

(Autonomija/Danas)

Podelite ovu stranicu!